SONY DSCAquest dimarts 17 de desembre, Turisme Garrotxa ha lliurat el premi a la millor fotografia del concurs #lagarrotxaesmou a la xarxa social Instagram. El president de Turisme Garrotxa, Eduard Llorà, ha fet lliurament a Glòria Fontanella (@glofontanella) d’una estada de cap de setmana a la Garrotxa que inclou des d’una sortida amb globus, una nit d’hotel, visites guiades, una excursió amb bicicleta o passejada amb burro i un àpat per a dues persones per a viure amb intensitat la comarca. L’autora de la fotografia guanyadora, Glòria Fontanella, ha explicat que “calculo que he presentat entre 10 i 15 fotografies al concurs, de les quals 4 han arribat a la final”. Aquesta veïna de Canet d’Adri que actualment viu a la Garrotxa, ha assegurat que “m’he preparat molt per fer cada foto, algunes de primera hora del matí a diferents espais de la comarca. Gràcies al concurs he conegut més coses de la comarca”.

El concurs #lagarrotxaesmou iniciat el passat 9 d’octubre i que ha finalitzat el passat 8 de desembre ha aconseguit 1.038 imatges publicades amb aquesta etiqueta a la xarxa social Instagram. Vols en globus, rutes amb bicicleta, passejades en ruc o en trenet i excursions són algunes de les imatges més recollides entre totes les instantànies presentades al concurs entre les quals Turisme Garrotxa ha escollit 24 fotografies finalistes. La imatge guanyadora ha estat la que més “m’agrada” ha rebut (un total de 692) a la pàgina del Facebook de Turisme Garrotxa.

Turisme Garrotxa valora molt positivament la campanya per “la bona acceptació que ha tingut aquesta iniciativa i el ressò que ha aconseguit a les xarxes socials”. Segons ha destacat el president de Turisme Garrotxa, Eduard Llorà “ha estat el millor reflex dels atractius i el dinamisme de la Garrotxa per aquestes dates”.