Nous ajuts menjador i desplaçament curs 2014-15Aquest dilluns 26 de maig s’ha obert el termini per sol·licitar els ajuts de menjador i desplaçament per al curs vinent. El formulari d’inscripció es pot obtenir al Servei d’Educació del Consell Comarcal, a la secretaria del centre educatiu de l’alumne o des d’aquesta pàgina web.

Aquests dies es distribueix una circular informativa a tots els alumnes dels centres educatius de la comarca on s’informa dels diferents tipus d’ajuts i serveis del curs 2014-15. La convocatòria s’adreça als alumnes de P3 a 4t d’ESO que volen tenir accés a ajuts de menjador (per alumnes en centre concertats, gratuïtat de menjador en centres públics, per a estudiants amb necessitats educatives especials) i transport escolar. Per al proper curs, es mantindrà el transport no obligatori (destinat als alumnes que necessiten l’autobús per desplaçar-se fins al centre escolar situat en el mateix terme municipal) gràcies a l’esforç, que un any més, realitzen els ajuntaments i el mateix Consell Comarcal i que se suma a l’aportació que vénen realitzant les famílies usuàries del servei.

Les sol·licituds per als ajuts de menjador i transport escolar es poden presentar fins al 13 de juny al Consell Comarcal de la Garrotxa si es tracta d’alumnes d’Olot i al mateix centre, per als escolars de la resta de municipis de la comarca. En el cas dels ajuts que no requereixen aportar documentació, la sol·licitud es pot fer en línia a través de l’apartat web del Servei d’Educació. Per atendre consultes i resoldre dubtes s’ha dissenyat un horari d’atenció als centres, que s’ha recollit en el díptic informatiu que s’ha editat. Per a més informació, es pot contactar amb el Servei d’Educació del Consell Comarcal mitjançant el telèfon 972 27 49 98 i el correu educacio@garrotxa.cat.

 En el curs actual 2013-2014, a la Garrotxa s’han transportat 915 alumnes i 1.428 escolars han rebut ajuts de menjador.