A partir del proper 2 de maig i fins el 3 de juny, el Consell Comarcal de la Garrotxa obre el termini per a la presentació de sol·licituds de beques menjador i de transport escolar per al curs 2022 – 2023.

Per tal de formalitzar la sol·licitud, cal tenir en compte que, en el cas dels alumnes que van a qualsevol de les escoles d’Olot, és imprescindible sol·licitar cita prèvia a través del web: citaprevia.garrotxa.cat seleccionant el servei CITA EDUCACIÓ o trucant als telèfons 972 274 998 o 972 27 49 00, de dilluns a divendres, de 9:00h a 14:00h. Aquest servei ja està operatiu. En aquest cas, les sol·licituds només es poden entregar al Consell Comarcal.

Els alumnes que cursin ESO en un centre públic  i que viuen  fora del municipi d’Olot  podran deixar la sol·licitud a la secretària del centre educatiu o fer el tràmit en línia.

En el cas dels alumnes que van a una escola de la resta de la comarca,  podran presentar les sol·licituds al mateix centre, del 2 al 27 de maig de 2022.

La cita prèvia és imprescindible per a tramitar l’ajut a les oficines del Consell Comarcal de la Garrotxa (Av. Onze de setembre, 22. Olot). Un cop sol·licitada la cita prèvia, la documentació per gestionar la petició es pot recollir a la secretaria de l’escola o l’institut corresponent, al Servei d’Educació del Consell Comarcal de la Garrotxa o es pot descarregar del web www.garrotxa.cat. És important recordar que les sol·licituds s’han de fer per família, independentment del centre educatiu.

Com a novetat aquest any i com a conseqüència de l’aixecament de les restriccions per la situació sanitària ocasionada per la Covid-19, destaca que el Servei d’Educació del Consell Comarcal de la Garrotxa torna a oferir la possibilitat de rebre atenció presencial a les escoles de comarca, un dia i hores en concret a cada centre educatiu, per les famílies que necessitin ajuda per fer el tràmit.

Aquelles famílies interessades en rebre suport a l’hora de sol·licitar una beca, hauran d’accedir al web citaprevia.garrotxa.cat i seleccionar cita a l’escola a la que hagi de ser atès.

Una altra novetat està relacionada amb els ajuts de desplaçament no obligatoris. Aquest curs, per l’atorgament d’aquests ajuts es tindrà en compte la situació econòmica de la unitat familiar (aquest ajut està destinat a les famílies que dins el seu municipi de residència tinguin centre educatiu, tinguin una distància igual o superior a 3kms i els fills hi estiguin escolaritzats).

Tota la informació i els impresos també es poden trobar al web del Consell Comarcal https://www.garrotxa.cat/arees/educacio/convocatoria/

Circular informativa beques Curs 2022_2023