El Consell Comarcal de la Garrotxa acaba d’estrenar pàgina web. A www.garrotxa.cat es pot trobar tota la informació de les diferents àrees i serveis que presta la institució, que aquest 2013 compleix 25 anys. El web és totalment accessible per a les persones discapacitades i pretén ser l’espai de referència per consultar qualsevol dada sobre la comarca.

Les imatges dels diferents municipis de la Garrotxa donen la benvinguda. Les fotografies són de Jordi Puig extretes del llibre “La Garrotxa”. Les diferents àrees i serveis de la institució, els organismes en els quals forma part o col·labora i altres activitats institucionals que s’organitzen al llarg de l’any són alguns apartats de la pàgina web, que inclou una secció dedicada als municipis i un espai on es recullen les diferents dades de la comarca.

“Hem volgut que tothom pugui trobar la informació del Consell que li faci falta, però que també pugui conèixer els nostres municipis i les principals dades d’interès de la comarca. Disposar d’una eina com aquesta és molt important en un moment com l’actual en què les Administracions hem d’estar, més que mai, al servei dels nostres ciutadans, facilitant-los les gestions que necessitin”

Joan Espona. president del Consell Comarcal de la Garrotxa


Per això, la nova pàgina web també inclou un catàleg amb tràmits que es poden realitzar a través d’aquest portal, distribuïts per cada matèria: des de la tramitació d’instàncies genèriques, la sol·licitud de queixes, reclamacions o denúncies per tema de consum, entre altres.

Aquesta  web ha estat possible gràcies a que el Consell Comarcal sol·licités l’adhesió al conveni de col·laboració entre el Ministeri de Treball i Assumptes Socials a través de l’IMSERSO i la Fundació ONCE. El portal www.garrotxa.cat compleix els criteris d’accessibilitat imprescindibles per a persones discapacitades. A més, la pàgina web també s’ha adaptat perquè pugui ser consultable en tota mena de dispositius (ordinador, tablet i telèfon mòbil).

La renovació de la pàgina web coincideix amb el 25è aniversari de la creació del Consell Comarcal de la Garrotxa. El web també inclou un apartat amb la història de la institució i escrits dels expresidents Isabel Brussosa i Miquel Noguer. Precisament, amb motiu d’aquesta efemèride el Consell ha editat la memòria del 2012 de la institució, que es va constituir el 9 de març de 1988.