El proper dilluns 8 de maig s’obre el termini per sol·licitar els ajuts de menjador i desplaçament per al curs 2017-2018 a la Garrotxa. El formulari d’inscripció es pot obtenir a la secretaria del centre educatiu de l’alumne, a la pàgina web del Consell Comarcal (www.garrotxa.cat/tramits) i al Servei d’Educació del Consell Comarcal de la Garrotxa, situat a l’Avinguda Onze de Setembre, 22 d’Olot.

A més, aquests dies es distribueix un tríptic informatiu a tots els alumnes dels centres educatius de la comarca on s’informa sobre els diferents tipus d’ajuts i serveis per al curs 2017-18. La convocatòria s’adreça als alumnes de P3 a 4t d’ESO que volen tenir accés a ajuts de menjador i de transport escolar.

Les sol·licituds per als ajuts de menjador i transport escolar es poden presentar fins al 31 de maig. Els alumnes de centres escolars d’Olot han de lliurar la documentació corresponent al Consell Comarcal, mentre que els alumnes de la resta de municipis de la comarca n’han de fer entrega al mateix centre on estudien.

Per poder atendre i donar resposta a les consultes i dubtes relacionats amb el procediment de sol·licitud d’ajuts, s’ha establert horari d’atenció presencial per part dels tècnics del Consell Comarcal, que es traslladaran als diferents centres de la comarca (els centres i horaris els trobareu detallats al tríptic informatiu) per oferir atenció personalitzada. A més dels horaris establerts a cada escola, en cas que sigui necessari i prèvia sol·licitud, el Servei d’Educació pot ampliar aquesta presència als centres, amb l’objectiu d’aconseguir que totes les famílies interessades a la Garrotxa puguin omplir correctament la seva sol·licitud.

A aquest servei a les escoles, cal afegir l’atenció a les famílies que el Servei d’Educació realitza a la seu del Consell Comarcal, de dilluns a divendres, de 8 a 15h, i la tarda de dilluns, de 16h a 19h. També es pot sol·licitar informació sobre els ajuts trucant al telèfon 972 27 49 98 o bé enviant un correu electrònic educacio@garrotxa.cat.

En el curs actual, a la Garrotxa s’han transportat 1.191 alumnes i 1.203 escolars han rebut ajuts de menjador. La novetat de cara al curs 2017/2018 és que, degut a la rebaixa en el llindar econòmic establert a les bases aprovades pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, es preveu que més famílies puguin accedir a aquests ajuts escolars.

Triptic_ajuts desplegable 2017-2018