Del 19 al 21 d’octubre, les competicions virtuals ompliran el Pavelló Firal de la capital garrotxina.

Divendres, 19 d’octubre, a les 16h, el Pavelló Firal d’Olot obrirà les seves portes a més d’un centenar de jugadors i amants de les noves tecnologies per gaudir de la catorzena edició de la Volcànica LAN PARTY, la Festa de les Noves Tecnologies de la Garrotxa, un espai per intercanviar experiències, aptituds i coneixements.

En aquesta edició, la Volcànica LAN PARTY es centra en la vessant més lúdica, amb competicions de jocs d’ordinador i activitats diverses per a tots els públics. Es podran veure competicions de League of Legens, Counter-Strike, Clash Royale (joc de mòbil), Dragonball Fighter Z i el clàssic ratanca on es llença un ratolí d’ordinador fent punteria.

Aquest any, com a novetat, s’han afegit activitats que no requereixen inscripció prèvia, per atreure al públic general i més familiar, perquè puguin viure en primera persona experiències tecnològiques. A més de la zona principal d’ordinadors, l’espai disposarà d’una zona de jocs retro dels 80 i 90, un espai on es podrà conduir un cotxe teledirigit, practicar tir amb arc -a càrrec del Club Poligaris, d’Argelaguer- i també tir amb arc amb realitat virtual, a més del clàssic joc de ball Dance Dance Revolution i el Rockband.

La Volcanica LAN PARTY s’organitza cada any conjuntament pel Consell Comarcal de la Garrotxa i l’Associació d’Ordinadors Enllaçats, i atreu, principalment, a públic de la Garrotxa, de la demarcació de Girona, d’Osona i Barcelona. El màxim de participants en aquesta catorzena edició s’ha fixat en 120 persones.

Més informació i inscripcions a https://www.volcanica.cat

Vídeo: https://www.youtube.com/watch?v=c5B2xq3M7I4&feature=youtu.be