ConcertNadal2015_243 músics i 62 cantaires han participat del Concert de Nadal de la Garrotxa, que aquest dissabte 12 de desembre ha tingut lloc a l’església de Sant Esteve d’Olot. Els cors de la Cantabile Cor de Cambra i la Capella Polifònica de Girona, sota la direcció de Joan Asín, i l’acompanyament de l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat han interpretat la Missa en mi bemoll de major de Franz Schuber en un concert que ha reunit 450 persones.

La missa en mi bemoll major de Schubert ha arribat a Olot després d’un treball de dos anys, donada la complexitat de l’obra. Inclou tessitures molt amples i les veus agudes estan constantment a dalt (fet que comporta dificultat i cansament als cantaires). A més, és una peça en què el cor intervé pràcticament durant tot el concert i els requeriment a nivell d’expressió són molt alts.

L’església de Sant Esteve d’Olot ha tornat a ser l’auditori del Concert de Nadal que, des de fa 17 anys organitza el Consell Comarcal de la Garrotxa. Des d’en fa quatre, Consell i Ajuntament sumen esforços per fer possible “un dels esdeveniments més destacats que s’organitzen per Nadal i el concert simfònic més important que es fa al llarg de l’any a la Garrotxa”.