El Servei de Català d’Olot-la Garrotxa obre les inscripcions per als cursos de català de la tardor (d’octubre a desembre). El calendari és el següent:
  • De l’1 al 4 de setembre: inscripcions dels antics alumnes (que continuen del curs passat i tenen matrícula preferent).
  • Proves de nivell als alumnes nous: de l’1 al 4 de setembre, el dimecres 9 de setembre i, si queden places lliures, els dies 14, 15 i 16 de setembre
  • Del 14 al 24 de setembre: inscripcions alumnes nous
Els cursos del CPNL compliran totes les mesures sanitàries establertes: és per això que les ràtios de cada curs han disminuït, la qual cosa vol dir que es podran oferir menys places, per evitar aglomeracions als edificis i a les aules. Per compensar-ho, s’ha diversificat l’oferta (amb cursos semipresencials, que combinen classes a l’aula amb classes virtuals) i s’ha ampliat el nombre de  places a distància dels nivells Elemental (B1 europeu), Intermedi (B2 europeu) i de Suficiència (C1 europeu). Aquests dos nivells (Intermedi i de Suficiència) i també el Superior (C2) seran exclusivament a distància, amb tutor.
L’atenció al públic es farà sempre amb cita prèvia. Per tant, tant si es vol fer una inscripció, com una prova de nivell com qualsevol altre tràmit, cal trucar abans per telèfon al 972 27 09 02 i demanar hora. Si es va directament al Servei de Català, pot ser que en aquell moment no es pugui atendre aquell usuari per l’aforament dels espais.
A partir del 7 de setembre també es podran fer les inscripcions i les proves de nivell des de la pàgina web (www.cpnl.cat/olot-garrotxa), però a Olot avancem els tràmits perquè aquella setmana són Festes del Tura i només el dimecres 9 de setembre serà obert. És per això que us recomanem que, sobretot si voleu fer un curs a distància, us n’informeu de l’1 al 4 de setembre trucant directament al Servei.
El Servei de Català d’Olot-la Garrotxa està ubicat a l’edifici de Can Monsà, a Olot, al carrer de Joan Pere Fontanella, 3.