concurs_instagramEl concurs de fotografia #lagarrotxaesmou ha superat totes les previsions. En només dos mesos, des del 9 d’octubre i fins aquest diumenge 8 de desembre, aquesta etiqueta de la xarxa social Instagram ha recollit més d’un miler d’imatges d’activitats realitzades a la comarca. Sortides amb bicicleta, vols amb globus, recorreguts amb trenet i excursions han estat les principals experiències viscudes aquest principi de tardor i principis d’hivern a la Garrotxa en una iniciativa promoguda per Turisme Garrotxa amb l’objectiu d’incentivar la realització d’activitats turístiques, posar en valor el patrimoni i promocionar els atractius del territori a través de les xarxes socials.

#lagarrotxaesmou ha estat el millor reflex dels atractius i el dinamisme de la Garrotxa per aquestes dates. Així, els primers dies del mes d’octubre, moltes de les imatges van tenir com a escenari els tons vermells i marrons del paisatge garrotxí sobre el qual s’han fet passejades a peu i amb bicicleta, amb família o amb grups d’amics. Amb l’entrada a l’hivern a totes aquestes sortides s’hi ha afegit visites als diferents fires i mercats, entre moltes altres activitats, que s’han organitzat aquests dies a la comarca. Una part important de les fotografies etiquetades a Instagram amb #lagarrotxaesmou també han tingut com a marc el GPS Garrotxa, la guia d’activitats Garrotxa, Plans amb Sensacions amb el qual Turisme Garrotxa ha programat per aquests dos últims mesos fins a 49 propostes per descobrir la comarca.

Aquest diumenge 8 de desembre ha finalitzat el termini de presentació de fotografies al concurs #lagarrotxaesmou, que s’havia obert el passat 9 d’octubre. En només 15 dies, ja s’havien superat les 250 imatges i en dos mesos se n’han fet 1038. Precisament, a causa del gran número de fotografies presentades i la qualitat de les instantànies, Turisme Garrotxa ha decidit ampliar el nombre de fotografies finalistes. En lloc de les 10 propostes inicialment previstes, finalment són 24 les imatges que opten a guanyar el concurs.

Des d’aquest dilluns, les fotografies guanyadores ja es poden consultar i votar al Facebook de Turisme Garrotxa. El termini de votacions ha començat avui i finalitzarà el proper dilluns 16 de desembre. La imatge que reculli més m’agrada guanyarà el premi del concurs que consisteix en una estada de cap de setmana a la Garrotxa que inclourà des d’una sortida amb globus, una nit d’hotel, visites guiades, una excursió amb bicicleta o passejada amb burro i àpats per poder viure amb intensitat la comarca.