app itinerannia

La xarxa de senders Itinerànnia acaba de posar en funcionament una aplicació per a dispositius mòbils gratuïta. L’App d’Itinerànnia, permet consultar des del mòbil els 2.500 quilòmetres de camins de les comarques del Ripollès, la Garrotxa i l’Alt Empordà,  55 propostes d’itineraris de diferent durada i també establiments turístics , elements d’interès  patrimonial i serveis.

L’aplicació es pot instal.lar als mòbils i tauletes: o bé  llegint el codi QR de les cartelleres que Itinerànnia té situades a tots els municipis del Ripollès, la Garrotxa i l’Alt Empordà i a  les oficines de turisme de les tres comarques o bé cercant “Itinerannia” a Apple Store o Google Play.  Una vegada instal.lat i amb la geolocalització oberta del dispositiu, les cerques indiquen els itineraris, serveis i elements patrimonials més pròxims al lloc on s’està ubicat.

En aquests moments l’app d’Itinerànnia ofereix informació en català, dirigida especialment als turistes de proximitat. En una segona fase – prevista abans de l’estiu-, s’activaran les versions en castellà, anglès i francès amb l’objectiu d’arribar als nous turistes europeus que ens visiten atrets per la xarxa i que l’any passat van suposar un impacte econòmic de 3,2 milions d’euros al territori.

Itinerannia a Apple        Itinerannia per android