Més de cent cinquanta joves d’entre 14 i 25 anys de diferents municipis de la Garrotxa han participat aquest passat dilluns d’una esquiada jove a l’estació d’esquí de la Masella. Aquesta és la primera de les tres sortides del projecte Estaciona’t 2016 del Servei de Joventut del Consell Comarcal de la Garrotxa que, durant l’any, organitzen de forma conjunta les àrees de joventut dels Ajuntaments de Castellfollit de la Roca, Sant Jaume de Llierca, la Vall de Bianya, Riudaura, la Vall d’en Bas, Santa Pau, Sant Feliu de Pallerols, les Preses, Sant Joan les Fonts, Argelaguer, Tortellà i Olot.

Des de l’organització es fa una valoració molt positiva de la resposta que està tenint aquest projecte, que permet als joves, sobretot dels pobles més petits, participar en activitats fora del seu municipi i intercanviar experiències amb altres nois i noies de la comarca de la seva edat.

La segona activitat de l’Estaciona’t es farà el proper 29 d’abril i consistirà en una sortida a la “Selva de l’aventura”, al Montseny i el 4 de juny es farà l’última sortida de l’any a Portaventura. Per a més informació podeu consultar: www.garrotxajove.cat/estacionat

esquiada1