131017_TAVIL_SIGNATURAL’Institut Català del Sòl, l’Incasòl, i l’empresa TAVIL INDEBE SAU han signat la compravenda d’una parcel•la de prop de 4 hectàrees de superfície i amb una capacitat edificable de 57.500m2 de sostre al sector industrial Can Coma de Sant Jaume de Llierca. L’empresa de Sant Joan les Fonts és líder en la fabricació de maquinària i equipaments de final de línia d’envasats i embalatges. Actualment subministra tecnologia per a més de 21 països d’arreu del món i treballa per importants empreses nacionals i multinacionals.

El director de l’Incasòl, Damià Calvet, i l’administrador únic de TAVIL INDEBE SAU, Manel Vilanova, han signat aquest dijous 17 d’octubre la compravenda de la parcel•la en un acte en el qual també ha assistit el president del Consell Comarcal i alcalde de Sant Joan les Fonts, Joan Espona.

Joan Espona s’ha mostrat molt satisfet per l’èxit final d’aquesta operació ja que “garantirà la continuïtat d’aquesta important indústria a la nostra comarca, afavorint així la creació de nous llocs de treball qualificats”. Igualment, el director de l’Incasòl ha destacat que “operacions com aquesta formen part d’una de les principals línies d’actuació de la Generalitat de Catalunya per dinamitzar l’economia del país i generar més ocupació. Amb una política comercial que ofereix unes condicions financeres millorades i amb nous preus ajustats al mercat actual”.