El Servei de Català d’Olot-la Garrotxa, en coordinació amb tots els serveis de la demarcació que depenen del Centre de Normalització Lingüística de Girona, ha reprès l’activitat formativa per donar opció a estudiar català des de casa.

S’han proposat dos períodes d’inscripcions: un al mes d’abril només per als alumnes antics i ara un altre d’extern, per a tothom qui estigui interessat a estudiar català des de casa, amb la plataforma Parla.cat. Són cursos 100% en línia, amb un tutor que guia l’aprenentatge, i tenen certificat final. Les dates que cal tenir en compte són:

  • INSCRIPCIONS: del 18 al 21 de maig, de tots els nivells (cursos bàsics, elementals, intermedis i de suficiència, per aconseguir les titulacions A2, B1, B2 i C1).
  • INICI I FINAL DE CURSOS: del 25 de maig al 17 de juliol.

Els alumnes nous hauran de fer una prova de nivell al Parla.cat mateix, abans de matricular-se a un curs. El pagament es farà mitjançant el sistema PayPal, des d’aquesta plataforma. Si hi ha alguna reducció, es retornaran els diners un cop s’hagi presentat la documentació necessària després d’haver començat el curs. En el cas dels cursos amb prova final homologada, l’examen serà a finals de juliol, si la situació ho permet.

Caldrà tenir un ordinador amb connexió a Internet per poder fer aquesta formació, que, a partir del Bàsic 3, es podrà complementar fent un Voluntariat per la llengua virtual (VxL)

Tota la informació és a la pàgina web www.cpnl.cat/olot-garrotxa o al correu

olot-garrotxa@cpnl.cat

 

Servei de Català d’Olot-la Garrotxa

Centre de Normalització Lingüística de Girona