Davant les mesures de protecció establertes pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya per evitar la propagació del SARS-CoV-2, informem a tots els ciutadans i ciutadanes que a partir de dilluns 16 de març el Consell Comarcal de la Garrotxa no farà atenció presencial si no es disposa de cita prèvia confirmada.

Qualsevol persona que necessiti realitzar algun tràmit o consulta a algun dels serveis del Consell Comarcal, haurà de trucar al 972 27 49 00 i cada cas serà gestionat de la manera més eficaç possible i segons la seva urgència, evitant al màxim l’atenció presencial, els desplaçaments i la concentració de persones en espais tancats.

En el cas de l’Oficina de Consum de la Garrotxa, només es realitzaran tràmits presencials amb CITA PRÈVIA CONFIRMADA, trucant al telèfon 972 27 60 44 o enviant un correu a [email protected]

Aquestes mesures de prevenció estan subjectes a les indicacions que determini en cada moment el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Demanen a tota la ciutadania que davant d’aquesta situació excepcional, utilitzin els canals on-line o telefònics per realitzar els tràmits amb l’administració pública.

Per a més informació: 972 27 49 00