En els últims dies, s’ha detectat a diferents municipis de la Garrotxa la presència de representants d’empreses que es dirigeixen als domicilis oferint-se per canviar tubs de butà, reguladors de la instal·lació i realitzant nous contractes de manteniment del servei. Veïns de Santa Pau i Argelaguer han alertat a l’Oficina de Consum de la Garrotxa d’aquest fet, que està creant confusió entre els usuaris.

Per aquest motiu, l’Oficina de Consum de la Garrotxa aconsella que, abans de deixar entrar qualsevol persona a casa per realitzar un canvi a la instal·lació del gas, ens posem en contacte amb l’Oficina de Consum al 972 276044 o bé amb els Mossos d’Esquadra al 972 54 17 00.

Cal saber que :

Les revisions de gas les pot efectuar qualsevol tècnic o empresa degudament acreditada i que, com a tal, expedeixi un certificat d’idoneïtat. Les revisions s’han de fer cada 5 anys. Demaneu-la a un professional de confiança.

Els tubs tenen data de caducitat. Per canviar-los els usuaris els poden adquirir a qualsevol ferreteria i substituir-los ells mateixos.

Els reguladors no caduquen mai. No cal canviar-los.
Per més informació:

Oficina de Consum de la Garrotxa
Av. Onze de Setembre, 22 Olot
972 27 60 44
[email protected]Oficina Consum Garrotxa