El Consell Comarcal de la Garrotxa i l’Ajuntament de Beuda posen a disposició dels assistents al festival Beuda Calling un servei especial d’autobus nocturn per als trasllats d’aquesta nit al municipi de Beuda. Aquest servei especial d’autobús gratuït ja es va posar en funcionament el passat mes de maig, durant la festa major de Montagut i Oix, amb èxit d’usuaris. Per aquesta raó, el Consell Comarcal de la Garrotxa ha volgut repetir l’experiència amb el festival Beuda Calling, amb l’objectiu de disminuir el nombre de desplaçaments per carretera de públic assistent, sobretot els més joves.

El recorregut del Bus-Nit especial per assistir al Beuda Calling serà: Olot – Sant Joan les Fonts – Castellfollit de la Roca – Argelaguer – Sant Jaume  de Llierca – Besalú – Beuda.

El servei s’iniciarà a les 22.45h a la parada Olot – la Solfa i l’últim servei de tornada al mateix punt arribarà a destí a les 6h. Els punts de recollida seran les parades de Transport Públic que es troben  al llarg del recorregut establert per aquest servei especial.

Recordem als usuaris que no es pot fumar, menjar ni beure dins dels autobusos i que els vehicles disposaran de personal de seguretat a bord.

Consulteu recorreguts i horaris a l’arxiu adjunt: Horaris-bus-Beuda-Calling-2016