CapsulesxpaisosAquest divendres 11 d’abril tindrà lloc la primera de les Càpsules per països, un projecte organitzat pel Servei de Joventut del Consell Comarcal de la Garrotxa. A les 20h a l’Espai Jove Ideal d’Olot, es donaran a conèixer les experiències de dos joves que han residit al Regne Unit, que també respondran els dubtes i les consultes que els assistents els vulguin plantejar.

“De tu a tu: converses entre joves que han treballat a l’estranger i joves com tu que en tenen ganes” és el títol d’aquesta iniciativa, de la qual des del Servei de Joventut ja ha programat dues sessions més. La propera tindrà lloc el 25 d’abril a les 20h a l’Espai Jove de Llocalou a la Vall de Bianya i es fixarà en els  països fora de la Unió Europea mentre que Alemanya serà el tema al voltant del qual girarà l’última Càpsula per països programada per al 16 de maig també a les 20h i a l’Espai Jove de Les Preses.

Les Càpsules per  països volen oferir als joves l’oportunitat de conèixer altres nois i noies que han viscut l’experiència de treballar, estudiar o fer un voluntariat a fora. Per tant, l’objectiu és que els joves que ara s’estan plantejant si surten o no a l’estranger puguin trobar resposta a les seves preguntes en aquestes trobades, que són totalment gratuïtes i per les quals no cal inscripció prèvia.