Un total de 103 joves de la comarca de la Garrotxa van participar dissabte 15 de juny a la visita al parc aquàtic Water World de Lloret de Mar. Amb aquesta sortida, es va finalitzar el projecte Estaciona’t 2024, amb una participació més alta que mai a les tres sortides portades a terme aquest any. Tobogans de tota mena i per a tots els gustos, piscines d’onades, ràfting i les opcions més atrevides per a les persones amants de l’adrenalina màxima. En resum, aigua i més aigua per passar un dia rodó amb els amics i amigues.

L’Àrea d’Educació i Joventut del Consell Comarcal organitza el projecte Estaciona’t des del 2010, apropant anualment una oferta d’oci i lleure per a les persones joves de la comarca d’entre 12 i 29 anys.

Ho fa mitjançant tres sortides d’un dia coincidint amb les tres primeres estacions de l’any: hivern, primavera i estiu. En el cas del Water World, va ser una última sortida a les portes de l’estiu, abans d’acabar el curs i començar les vacances. A l’esquiada a Masella del 3 de febrer hi van participar 114 joves. I, el 20 d’abril a  Port Aventura, hi van assistir un total de 218 joves.

Periòdicament, es realitza una consulta telemàtica a través de les xarxes per a decidir a quines tres sortides vol participar el col·lectiu jove. Tradicionalment, les tres opcions més votades són l’esquiada, el parc d’atraccions Port Aventura i el parc aquàtic, que enguany s’ha fet per primera vegada al Water World.

Els Ajuntaments de la comarca que participen en el projecte en conveni amb el Consell Comarcal de la Garrotxa assumeixen el cost del transport i el monitoratge de manera proporcional al número de joves de cada poble. D’aquesta manera, les persones joves només han d’aportar el preu de l’entrada o del forfet, una opció molt més assequible per a joves i famílies.

Finalment, esmentar que està previst que l’any 2025 torni l’Estaciona’t. Tota la informació es podrà consultar a la web www.garrotxajove.cat i totes les novetats al perfil d’Instagram de @garrotxajove.