A partir del proper 22 d’abril i fins al 31 de maig, el Consell Comarcal de la Garrotxa obre el termini per a la presentació de sol·licituds de beques menjador i de transport escolar per al curs 2024-2025.

Per formalitzar la sol·licitud de forma presencial a les oficines del Consell Comarcal de la Garrotxa (Av. Onze de setembre, 22. Olot), és imprescindible sol·licitar cita prèvia a través de l’apartat corresponent de la pàgina web: https://www.garrotxa.cat/cita-previa/ (cal seleccionar el servei ‘Educació’) o també trucant als telèfons 972 27 49 98 o 972 27 49 00, de dilluns a divendres, de 9.00 h a 14.00 h.

També hi ha l’opció de recollir l’imprès de sol·licitud a la secretaria del centre corresponent, al Servei d’Educació del Consell Comarcal de la Garrotxa o fins i tot es pot descarregar des de la pàgina web www.garrotxa.cat, a l’apartat d’educació. És important recordar que les sol·licituds s’han de fer per família, independentment del centre educatiu.

Els alumnes que cursin ESO en un centre públic i que viuen fora del municipi d’Olot, podran deixar la sol·licitud a la secretaria del centre educatiu o fer el tràmit en línia. En el cas dels alumnes que van a una escola de fora d’Olot, podran presentar les sol·licituds al mateix centre, del 22 d’abril al 23 de maig.

Recordem que totes les sol·licituds s’han habilitat per poder-les tramitar per via telemàtica a través del web www.garrotxa.cat.

Des del Consell Comarcal també s’ha previst desplaçar-se als centres de fora d’Olot per a resoldre els dubtes que les famílies puguin tenir. Aquelles que hi estiguin interessades, caldrà que també demanin cita prèvia a www.garrotxa.cat i seleccionin l’escola a la qual hagi de ser atès.