Es tracta del primer vehicle d’aquestes característiques que té l’organisme públic i servirà per millorar l’assistència als municipis. L’adquisició s’ha fet a través d’un ajut del departament de Territori de la Generalitat.

El Consell Comarcal de la Garrotxa ja disposa d’un nou vehicle pick-up equipat amb una cunya per a la neu, un dispensador de sal acoblable i una bola-enganxall. Aquest vehicle es destinarà, entre d’altres tasques, a millorar l’assistència que ofereixen els tècnics del Consell Comarcal de la Garrotxa als diferents municipis de la comarca. Recordem que el Consell Comarcal té delegades algunes funcions dels ajuntaments a través  convenis, que inclouen tasques de manteniment de les franges de seguretat contra incendis, de senyalització dels guals i passallisos inundables o d’identificació de masies i cases aïllades, entre altres. El nou vehicle servirà, doncs, per millorar aquest servei, així com també per a portar a terme feines de manteniment de camins i de protecció civil i emergències.

Ha estat possible gràcies a una subvenció de 58.137,73 € concedida pel Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya, que ha permès licitar i adquirir un Toyota Hilux GX de doble cabina al concessionari Aura Motor SL de les Preses i, la resta d’accessoris, a l’empresa Talleres Aguinaga SL de Zarautz, Gipuzkoa.

Amb el suport de: