El Consell Comarcal i Turisme Garrotxa conviden a la ciutadania a participar en una enquesta per definir l’estratègia de màrqueting que ha d’ajudar a consolidar la Garrotxa com una destinació de turisme sostenible i per a tothom.

L’Associació Turisme Garrotxa i el Consell Comarcal de la Garrotxa, a través del projecte “La Garrotxa soft & smart country. Destinació turística sostenible i intel·ligent” finançat pel fons Next Generation, estan preparant una estratègia de màrqueting turístic que, a través de diferents actuacions, ha d’ajudar a consolidar la Garrotxa com una destinació de turisme sostenible i per a tothom. Aquesta estratègia ha de ser concebuda pel i amb el territori.

No es pot pensar en una estratègia d’una destinació turística en que només s’interpel·li el sector turístic, cal anar més enllà per entendre l’entorn amb tota la seva complexitat socioeconòmica i ambiental, per tal que tingui una voluntat d’atracció del conjunt del territori amb un missatge i imatge compartit.

En aquest procés es tindrà en compte:

• L’alineació amb els plans estratègics existents a la comarca en el moment de la reflexió i definició de l’estratègia.

• L’actual estratègia turística basada en la Carta Europea de Turisme Sostenible i els documents elaborats com a territori alhora de la certificació.

• Les estructures i els instruments participatius i de governança vigents a la comarca.

• La mateixa proposta d’intervenció finançada en la convocatòria extraordinària de Plans de Sostenibilitat Turística en que es desprèn la present actuació.

Així mateix es considera fonamental poder conèixer l’opinió de la ciutadania. Per tal que el treball sigui coherent és important preguntar a les persones que són de la Garrotxa o que hi tenen una relació directa, per saber com integren el turisme en la seva vida i com els afecta, així com també, quina és la comarca que desitgen pel futur en relació al turisme.

Amb aquest objectiu s’ha elaborat una enquesta curta i senzilla que permeti a la ciutadania donar la seva opinió, per poder-la tenir en compte en el moment de reflexionar i dissenyar l’estratègia de màrqueting turístic de la Garrotxa.
Així doncs volem animar a tota la ciutadania de la Garrotxa a participar donant l’opinió a l’enquesta a l’enllaç https://ca.turismegarrotxa.com/estudi/