Porta per títol Diàlegs Connectats i s’estrenarà als Cines Olot el proper 6 de juliol

La Yasmin Al Sadai, la Isabela Linares Rodríguez, la Laura Shao i la Lili-An Martin Montalvo, són les autores del documental Diàlegs Connectats, que també ha comptat amb la col·laboració de la tècnica audiovisual Blanca Viñas. Totes elles van participar l’any 2022 al curs d’Agents de Salut Jove que organitza l’Àrea d’Educació i Joventut del Consell Comarcal de la Garrotxa. Fruit d’aquella experiència, van decidir realitzar i produir un documental que parlés de la salut mental i emocional dels joves des del seu propi punt de vista.

Durant un any van dur a terme un procés de reflexió i treball que va acabar traduint-se en el documental que ara han enllestit i que vol apropar al públic els problemes comuns relacionats amb la salut mental i emocional que viu actualment a la joventut. Temes com l’ansietat, el bullying, la depressió, els trastorns de la conducta alimentària, entre d’altres.
Per fer-ho, han comptat amb la participació de testimonis de joves, famílies i professionals que parlen en primera persona d’aquests problemes que, sovint, són encara tabú i poc visibles en el dia a dia de la societat.

Una estrena als Cines Olot

Diàlegs Connectats s’estrenarà el proper 6 de juliol a les 19h als Cinemes Olot. L’acte comptarà amb la presència de les quatre realitzadores que, un cop acabada la projecció, faran una tertúlia a la mateixa sala per poder comentar la seva experiència i compartir-la amb el públic assistent.
L’assistència a la presentació del documental Diàlegs Connectats és gratuïta però cal reservar entrades (fins el 22 de juny) a través d’aquest enllaç o a partir del 23 de juny a través de la web www.cinesolot.cat o presencialment a la taquilla dels cinemes.