Select Page

Ja es pot consultar aquest catàleg digital que recull les diferents activitats que els infants i joves menors de 18 anys poden fer durant les vacances escolars d’estiu a Olot i la Garrotxa

La Guia Activa l’Estiu, elaborada pel Consell Comarcal de la Garrotxa i l’Ajuntament d’Olot, agrupa totes les activitats educatives de lleure que s’organitzen durant el període de vacances estivals a Olot i comarca. Hi ha propostes per a infants i joves menors de 18 anys dissenyades i creades per professionals de cada sector. Estan organitzades tant per ajuntaments de la Garrotxa, com per entitats socials, culturals, esportives i de lleure, i també empreses del sector educatiu. L’objectiu és que cada família trobi una activitat adaptada a les seves necessitats per fer de l’estiu un temps de gaudi i, al mateix temps, una oportunitat per adquirir noves experiències i aprenentatges. En aquesta edició de 2023, la Guia Activa l’Estiu recull prop de 90 activitats diverses.


Un format electrònic i un nou entorn digital per a inscripcions


La Guia Activa l’Estiu s’elabora, des de fa quatre anys, en format electrònic i es pot consultar a:


• Al web del Consell Comarcal de la Garrotxa
• Al web garrotxajove.cat
• Al web de l’Àrea d’Educació i Joventut de l’Ajuntament d’Olot
• Al web de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot
• Al web de l’Ajuntament d’Olot


Per fer-la més consultable, la guia està estructurada en diferents seccions. En una primera part s’agrupen totes les propostes organitzades per l’Ajuntament d’Olot, a través del seu programa “Estiu Riu”. A continuació, i seguint un odre alfabètic, apareixen les activitats de la resta de municipis de la comarca. Algunes activitats estan organitzades des del Consell Comarcal de la Garrotxa de forma mancomunada amb els ajuntaments, i d’altres estan organitzades directament per alguns municipis. A la guia també hi ha propostes d’entitats o associacions privades.


Pel què fa a les dates i processos d’inscripció, cal consultar de manera individual cada proposta de la guia. En el cas de les activitats organitzades per l’Ajuntament d’Olot, les inscripcions es faran a través d’internet a http://estiuriu.olot.cat o bé a www.olot.cat. En el cas dels casals coorganitzats entre el Consell Comarcal de la Garrotxa i els ajuntaments de Castellfollit de la Roca, Maià de Montcal, Riudaura, Sant Feliu de Pallerols, Sant Jaume de Llierca, Sant Joan les Fonts i Tortellà les inscripcions es faran a través d’internet a www.garrotxajove.cat o a la pàgina web de cada Ajuntament.
Aquest any s’ha treballat en un nou entorn informàtic per realitzar les inscripcions a casals d’estiu i Brigades joves mancomunades amb l’objectiu de facilitar el procés d’inscripció.