El dijous 20 d’octubre, després que voluntaris i aprenents del Voluntariat per la llengua es coneguin, es presentarà la campanya No em canviïs la llengua, de la mà de Rosario Palomino, promotora d’aquesta campanya, els escriptors Aleix Renyé i Matthew Tree i l’actor Toni Albà.

En un acte obert a tothom, que es farà a les 19 h, a la capella de Sant Ferriol d’Olot, podrem sentir diferents històries que fan palès, una vegada més, que el canvi constant de llengua està invisibilitzant el català i és un mur en l’aprenentatge de les persones que estudien català i volen practicar-lo fora de l’aula.

Vuit de cada deu catalanoparlants canvien de llengua quan algú se’ls adreça en castellà i aquest (mal) hàbit lingüístic va en detriment de l’ús social de la llengua catalana.

Esteu convidats a venir a la capella de Sant Ferriol i formar part d’aquesta campanya del No em canviïs la llengua.