Select Page

Aquest dissabte 1 d’octubre, el municipi de Sant Feliu de Pallerols acull una jornada esportiva i lúdica per fomentar valors cívics i de convivència. L’equip de dinamització cívica del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa, conjuntament amb l’Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols, l’Àrea d’Educació i Joventut del Consell Comarcal de la Garrotxa – Garrotxa Jove, el Consell Esportiu de la Garrotxa i Sua Cooperativa, han organitzat un seguit d’activitats de diferent índole (esportives, culturals, lúdiques, gastronòmiques, etc…) que pretenen afavorir espais de trobada, posant especial èmfasi en la riquesa veïnal i la diversitat present al nostre territori.

A més d’aquestes entitats organitzadores, la jornada també rep el suport del Casal de la Gent Gran Sant Marc, al Centre de Serveis per a la Gent Gran La Salut i el Grup de Dones de Sant Feliu de Pallerols.

La pista poliesportiva de Sant Feliu de Pallerols al matí i el centre Ca les Hermanes a la tarda seran els espais on es desenvoluparà la jornada, que inclou: de 10h a 12h una Torneig de Bàsquet 3×3 i a la tarda, de 16:30h a 18:00h, sessions de jocs de taula i quina, de 18:00h a 20:00h. Cine Fòrum, amb la pel·lícula Mediterráneo i a partir de les 20h, mostra gastronòmica.

Totes les activitats de la jornada són gratuïtes i obertes a tots els públics.