Select Page

Com ja va informar la Generalitat de Catalunya recentment, arran de les mesures preses pel Govern de l’Estat i per al foment del transport públic i la posterior resolució de la Generalitat, sobre la reducció del preu dels abonaments i títols multi viatge en els serveis regulars interurbans de transport de viatgers per carretera, aquests abonaments de transport seran més econòmics a partir de l’1 de setembre i fins al 31 de desembre de 2022.

Aquests descomptes afecten a les Autoritats Territorials de la Mobilitat (ATM) de LleidaTarragona i Girona, així com l’Autoritat del Transport Metropolità de l’Àrea de Barcelona i Rodalies i Regionals.

En el cas de la Garrotxa, malgrat que la comarca no ha materialitzat encara la seva integració en l’ATM de Girona (prevista per aquest any), els garrotxins i garrotxines també podran disposar d’avantatges en l’ús del transport públic, operat per TEISA. Concretament, els incentius per augmentar la utilització del transport públic a la comarca són:

  • T10/120 Garrotxa – Té un descompte del 50%, de 70€ a 35€. Es tracta d’una targeta que permet realitzar 10 viatges en un màxim de 120 dies.
  • T Valor: Totes les recàrregues permeses (10€ ,20€, 50€, 801€0,0€, 120€, 150€ i 200€) estan al 50%. Recordem que aquest aboanment és vàlid a tots els serveis interurbans de TEISA no integrats dins l’ATM, per tant, és vàlid a tots els serveis de la

Més informació sobre tarifes i trajectes a: www.teisa-bus.com