Select Page

A partir de dilluns vinent, dia 31 de maig, el Consell Comarcal de la Garrotxa amplia el servei de transport a la demanda (TAD) de Mieres a Santa Pau en el marc del Pla de Transports de Viatgers de la Garrotxa, finançat per la Generalitat de Catalunya.

Aquest nou servei es posa en funcionament com a prova pilot, per un període de tres mesos, per tal de testejar el seu ús i poder ajustar correctament l’oferta a la demanda. Concretament s’amplia de manera important el TAD de la ruta Olot-Santa Pau-Mieres. Fins ara aquest servei s’oferia exclusivament els dilluns i a partir d’aquesta ampliació se’n podrà fer ús de dilluns a divendres amb 4 trajectes d’anada i 4 de tornada amb els horaris següents:

  • De Santa Pau a Mieres, 4 trajectes: a les 9.30h – 13.30h – 18.15h – 20.30h
  • De Mieres a Santa Pau, 4 trajectes: a les 9.15h – 13.15h – 18h – 20.15h

Els ciutadans interessats en aquest servei hauran de realitzar reserva prèvia abans de les 17h del dia laborable anterior al de la reserva, al telèfon 972 260 196 o al correu tad@teisa-bus.com.

Aquest proper mes de juny, el Consell Comarcal ampliarà, mitjançant també una altra prova pilot, el servei del bus Olot-Polígon Begudà-Polígon Poliger-Tortellà-Montagut (Bus polígons).

Aquestes línies s’uneixen a les rutes que estan en funcionament dins del Pla de Transports de Viatgers de la Garrotxa. Actualment són: Olot-Begudà-Poliger-Tortellà-Montagut (Bus polígons), Santa Pau-Olot, els serveis de mercat a Olot de Riudaura, Oix, Batet i la Vall d’en Bas, el de Maià de Montcal a Besalú (suspès temporalment) i el ja explicat anteriorment de Mieres a Santa Pau.