A partir del proper 3 de maig i fins l’11 de juny al Consell Comarcal o el 28 de maig, al mateix centre, el Consell Comarcal de la Garrotxa obre el termini per a la presentació de sol·licituds de beques menjador i de transport escolar per al curs 2021/22.

Per formalitzar la sol·licitud presencialment s’ha habilitat el servei de cita prèvia, que les famílies hauran de demanar a través del web: https://citaprevia.garrotxa.cat seleccionant el servei CITA EDUCACIÓ o trucant als telèfons 972 274 998 o 972 27 49 00, de dilluns a divendres, de 9:00h a 14:00h. Aquest servei ja està operatiu.

La cita prèvia és imprescindible per a tramitar la subvenció a les oficines del Consell Comarcal de la Garrotxa (Av. Onze de setembre, 22. Olot). Un cop sol·licitada la cita prèvia, la documentació per gestionar la petició es pot recollir a la secretaria de l’escola o l’institut corresponent, al Servei d’Educació del Consell Comarcal de la Garrotxa o es pot descarregar del web www.garrotxa.cat. És important recordar que les sol·licituds s’han de fer per família i centre educatiu.

Aquelles famílies que optin per presentar la documentació directament al centre educatiu que els hi correspongui, no cal que sol·licitin cita prèvia, doncs aquesta està establerta només per a aquells ciutadans que decideixin tramitar l’ajut amb el suport del Consell Comarcal de la Garrotxa. Per presentar la documentació, s’han de seguir les següents indicacions:

 

Presentació de documentació al CONSELL COMARCAL DE LA GARROTXA:

 

TRÀMIT CENTRE ESCOLAR
Ajuts de menjador i/o transport escolar  

IE Greda, Volcà Bisaroques, Pla de Dalt, Malagrida, Sant Roc, El Morrot, Escola Pia, Petit Plançó, Cor de Maria i Maria Reina

 

Ajuts de menjador escolar  

INS la Garrotxa, INS Montsacopa, INS Bosc de la Coma

 

 

Presentació de documentació al MATEIX CENTRE EDUCATIU:

TRÀMIT CENTRE ESCOLAR
Ajuts de menjador i/o transport escolar  

Sant Cristòfol, Rocalba,  Verntallat, La Bòbila, Parvulari d’en Bas, Lluís Castells, Finestres, Joan Maragall, Castanyer, Les  Escomes, Castellroc, Mont Cós, Montpalau, IE Salvador Vilarrasa

 

Sol·licitud de transport escolar  

INS la Garrotxa, INS Montsacopa, INS Bosc de la Coma

IE Greda (alumnes d’ESO)

 

 

Presentació de documentació EN LÍNIA – des del web www.garrotxa.cat només els tràmits següents:

TRÀMIT CENTRE ESCOLAR
ü Ajuts individuals de menjador per a alumnes en centres concertats.

ü Gratuïtat de menjador.

ü Ajuts de desplaçament.

ü Servei de transport escolar.

Qualsevol centre de la comarca

 

Per a més informació o per aclarir dubtes, les famílies poden contactar amb el Servei d’Educació del Consell Comarcal de la Garrotxa, trucant al telèfon 972 274 998 o enviant un correu electrònic a [email protected]