Select Page

El Consell Comarcal es sumen a aquesta iniciativa per seguir reivindicant els drets i perseverar en la lluita contra qualsevol tipus de discriminació que aquest col·lectiu pugui patir.  Donem suport a la idea que les dones lesbianes pateixen una doble discriminació pel fet de ser dones i pel fet de ser lesbianes.

Tal dia com avui es fa una crida a visibilitzar-se en l’espai públic i al compromís de fer polítiques que reconeguin la doble discriminació i per tal d’avançar cap a la igualtat jurídica i real de les lesbianes.

Enguany l’Ajuntament d’Olot i el Consell Comarcal incorporen aquesta diada dins el calendari de jornades commemoratives LGBTI+

Des del SAI Garrotxa (Consorci d’Acció Social de la Garrotxa) us animem a celebrar a través de les xarxes socials les diferents maneres d’estimar, ser, sentir i expressar-se perquè la Garrotxa ha sigut, és i serà sempre diversa.

#GarrotxaDiversa #SAIGarrotxa #LGTBIGarrotxa #visibilitatlesbica #jornadalgbti #cnlgbti