Select Page

Nous cursos de català del trimestre abril-juny

El Servei de Català d’Olot-la Garrotxa ha preparat una nova oferta de cursos, que començaran el 28 d’abril i s’acabaran el 30 de juny. Es tracta de cursos bimestrals, semiintensius, de modalitat virtual, semipresencial o 100% en línia.

S’ofereix un curs de nivell Bàsic 1 semimpresencial, que serà 50% a l’aula i 50% de feina guiada a casa; la resta de cursos són virtuals, amb classes dos dies a la setmana, des d’una aula virtual del Teams, i 100% cursos en línia, que no tenen classes, sinó que cada alumne segueix un pla de treball i té un tutor que guia l’aprenentatge. S’ofereixen 10 cursos virtuals i tots els nivells (excepte el superior o C2, 100% a distància).

L’oferta es complementa amb 2 seminaris web específics: un de Llenguatge igualitari i un altre sobre Novetats de la gramàtica. Les persones interessades a fer aquests seminaris han de tenir un nivell B2 o C1, i cal que truquin al Servei de Català si hi estan interessades a fer-los (972 27 09 02).

La resta de les inscripcions es faran totes en línia des del web  https://www.cpnl.cat/inscripcio, però si algú necessita ajuda en aquest tràmit pot trucar al Servei de Català (972 27 09 02) per concertar un dia i una hora.

La informació és a la pàgina web www.cpnl.cat/olot-garrotxa. El Servei de Català d’Olot-la Garrotxa és a l’edifici de Can Monsà, al carrer de Joan Pere Fontanella, 3, d’Olot.