Select Page

El Consell Comarcal de la Garrotxa ha obtingut, per primer cop, el Segell Infoparticipa, un guardó atorgat pel grup de recerca Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència (ComSET) de la Universitat Autònoma de Barcelona, com a reconeixement a la transparència informativa dels webs institucionals.

A partir dels 52 indicadors establerts pel ComSET, basats en la Llei de Transparència, s’atorga el Segell Infoparticipa als consells comarcals que assoleixen un mínim d’un 85% d’indicadors positius, independentment de la població de la comarca. Els indicadors tracten aspectes com: dades sobre els representants polítics, recursos públics, recursos econòmics o participació ciutadana.

El Consell Comarcal de la Garrotxa, amb un percentatge del 91,84%, ha obtingut per primera vegada aquest segell, que demostra la feina feta per la corporació en favor del bon govern, la transparència i la informació ciutadana, amb l’objectiu que aquesta informació sigui clara i entenedora.

Per consultar les dades concretes del Consell Comarcal de la Garrotxa, podeu entrar al web: https://www.mapainfoparticipa.com/index/mapa/consell-garrotxa