Select Page

A partir d’aquest dilluns, 2 de novembre, els habitants de Batet (Olot) que vulguin desplaçar-se en transport públic al mercat d’Olot, ho hauran de sol·licitar prèviament, trucant al telèfon 972 26 01 96 (Estació d’autobusos d’Olot). La reserva s’haurà de realitzar abans de diumenge, 1 de novembre, a les 17h.

Els horaris pels quals es pot fer la reserva són:

Olot – Batet: sortides a les 9.15h i a les 12.30h.

Batet – Olot: sortides a les 9.30h i a les 12.45h.

A partir de la pròxima setmana es poden produir canvis en el sistema de reserva, que seran degudament comunicats.

El servei a demanda, finançat pel Consell Comarcal de la Garrotxa a través del Pla de Transport de Viatgers, posa a l’abast dels veïns i veïnes de Batet transport públic per poder anar al mercat d’Olot dels dilluns i aprofitar al màxim els trajectes, reservant amb antelació a través de Teisa, empresa que opera el servei.