Select Page

“Quan parles fas màgia!” és el lema de la campanya que difon el Voluntariat per la llengua en aquest curs 20/21. En aquest primer trimestre del curs, d’octubre a desembre, per la pandèmia del coronavirus, es dona prioritat al VxL virtual: és a dir, trobades a través de qualsevol plataforma que es triï, ja sigui WhatsApp, Meet, Hangouts, Zoom, Teams, etc. En lloc de fer una trobada presencial d’una hora durant 10 setmanes (les 10 hores que es demanen), en poden ser dues setmanals de mitja hora cadascuna, per exemple. L’objectiu continua essent oferir un espai més de conversa a aquelles persones que no tenen el català com a primera llengua i l’estan aprenent. Ara, sense sortir de casa, també podeu fer que el català sigui la llengua de molta gent que ha arribat a Olot.

A Olot, el VxL començarà la setmana del 26 d’octubre. Les persones que vulguin ser voluntàries poden omplir la fitxa des del web www.vxl.cat o bé trucar al Servei de Català d’Olot-la Garrotxa (972 27 09 02) i fer el tràmit per telèfon. Durant el mes d’octubre s’aniran coneixent les parelles lingüístiques, que citarem amb hora prèvia al Servei de Català, atès que no es farà una presentació conjunta per les circumstàncies actuals.