Select Page

Dijous passat, el president del Consell Comarcal de la Garrotxa, Santi Reixach i el president del Consorci de les Vies Verdes de Girona, Eduard Llorà, acompanyats dels gerents d’ambdues organitzacions i el subdelegat del Govern a Girona, Albert Bramon, han mantingut una reunió a Madrid amb Cristina Clemente, subdirectora General de Regadíos, Caminos Naturales e Infraestructures Rurales, depenent del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació.

 

A la reunió, els representants de la comarca de la Garrotxa i del Consorci de les Vies Verdes de Girona han presentat el projecte “Camí Natural del Fluvià”, que es troba en una fase molt avançada de realització. Aquest camí natural connectarà les comarques de la Garrotxa i el Pla de l’Estany i, a més, conformarà un tram del futur recorregut del Eix Supirenaic, que impulsa la Subdirecció. Per la importància estratègica del Camí Natural del Fluvià (que acabarà connectant les ciutats de Girona i Olot) els presidents del Consell Comarcal i del Consorci Vies Verdes han volgut presentar el projecte al Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació per sol·licitar la seva col·laboració. La subdirectora, Cristina Clemente, va avançar el compromís del Ministeri en la finalització d’aquesta Via Verda, per la importància i atractiu per la zona.