Select Page

El passat mes de març, a causa de l’emergència sanitària, el transport públic de la Garrotxa inclòs al Pla de Transports de Viatgers (gestionat pel Consell Comarcal de la Garrotxa), va suspendre la seva activitat habitual ateses les restriccions a la mobilitat decretades així com la limitació que també es va regular en els serveis de transport públic.

A partir d’avui dilluns, 22 de juny, ja finalitzades les fases de desescalada i immersos en l’etapa de represa de l’activitat normal, el transport públic inclòs al Pla de Transports de Viatgers de la Garrotxa tornarà a prestar servei en els seus horaris i trajectes habituals.

Els dilluns feiners:

  • Ridaura – Olot.
  • Oix –Olot.
  • Batet – Olot.
  • Mieres – Santa Pau – Olot (servei a la demanda).

De dilluns a divendres (feiners):

  • Bus Polígons (Olot – Begudà – Poliger – Montagut – Tortellà).
  • Santa Pau – Olot

(El trajecte Vall d’en Bas – Olot, els dilluns feiners, entrarà en funcionament el dilluns 29 de juny i el trajecte dels dimarts Maià de Montcal – Besalú, la data d’inici està pendent de confirmació).

Els usuaris de transport públic hauran de seguir les indicacions establertes per la Generalitat de Catalunya, com són: l’ús obligatori de mascareta per a persones majors de 6 anys, mantenir les distàncies de seguretat (1,5m) entre passatgers a l’hora d’esperar l’autobús, pujar-hi o deixar baixar a altres passatgers i rentar-se les mans amb aigua i sabó o solucions hidroalcohòliques abans i després d’utilitzar els transport públic. Així mateix, Teisa, l’empresa prestadora del servei a la Garrotxa, també ha pres totes les mesures de control i protecció recomanades per les autoritats sanitàries per tal de garantir la seguretat de tots els usuaris. Algunes d’aquestes mesures són: desinfecció dels vehicles amb dilucions de lleixiu, la neteja freqüent de les zones de contacte, etc. L’accés als vehicles és per la porta davantera com habitualment, i s’estan implantant progressivament sistemes de pagament amb targeta de crèdit.

Podeu consultar trajectes i horaris a: www.teisa-bus.com