Select Page

La Xarxa d’Arxius Comarcals de Catalunya ofereix un programa d’exposicions i actes virtuals que reprodueixen les festes populars, esportives i esdeveniments de tota Catalunya a través dels documents dels arxius. Els vuit capítols, amb més de 130 esdeveniments, permetran viure digitalment aquelles festes populars, activitats esportives i esdeveniments que s’han ajornat o suspès pels efectes de la COVID-19, des de la Setmana Santa fins a les festes del foc de Sant Joan i l’arribada de l’estiu.

El recull permet viure digitalment aquells esdeveniments més significatius dels dies de confinament i disposar d’una agenda d’activitats i/o esdeveniments digitals a través de les propostes dels diferents arxius comarcals. Aquesta proposta s’anirà alimentant de forma progressiva i cronològica, segons els diferents esdeveniments.

L’Arxiu Comarcal de la Garrotxa participa en el projecte a través de galeries fotogràfiques que es poden veure al web del seu Servei d’Imatges.

Podeu trobar més informació sobre el programa i els capítols corresponents al portal de la Xarxa d’Arxius Comarcals de Catalunya (xac.gencat.cat).