Select Page

L’Agència d’Innovació i Desenvolupament de la Garrotxa – DinàmiG, l’Associació Turisme Garrotxa amb la col·laboració de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa i l’Associació de Comerciants d’Olot, entre altres entitats representants del teixit productiu, comercial i turístic de la comarca han treballat conjuntament en un qüestionari per mesurar els impactes específics que ha tingut l’emergència del virus SARS-COV-2 en les empreses i autònoms de la Garrotxa.

Aquestes entitats públiques i privades tenen l’objectiu aproximar-se a  l’impacte real que està tenint la crisi en el teixit empresarial, productiu i laboral, i també buscar les millors accions, serveis i mesures que des de l’Administració local i comarcal poden ajudar a pal·liar-ne els efectes.

Quina ha estat l’afectació més importants a la vostra empresa? Quines accions o iniciatives ha pres la teva empresa per pal·liar els efectes d’aquesta crisi? Quins serveis o accions t’agradaria que estiguessin disponibles en aquest moment? Són preguntes que volen contribuir a reduir la incertesa i l’angoixa provocada per la situació i poder dissenyar millor les mesures de suport i reactivació de l’economia del territori.

L’enquesta és anònima, està dirigida a empreses i es tarda menys de 10 minuts a respondre. És disponible a la web www.dinamig.cat i se n’està fent difusió per ràdio i xarxes socials.