Select Page

La Diputació de Girona i el Consell Comarcal de la Garrotxa han signat un conveni de col·laboració per executar les actuacions previstes en la línia 2 del Pla de serveis d’assistència als municipis en matèria de prevenció d’incendis de la Diputació. Aquestes actuacions han estat finançades per la Diputació i executades pels serveis tècnics del Consorci de Medi Ambient i Salut Pública de la Garrotxa, SIGMA.

Es basen en l’obtenció de les dades cadastrals dels habitatges, instal·lacions i nuclis ubicats en terreny forestal identificats al Plànol de delimitació dels municipis afectats per la llei 5/2003, posteriorment modificada  per la Llei 2/2014 i, per tant, obligats a la realització d’una franja de seguretat de 25 metres al seu voltant.

Amb l’obtenció d’aquestes dades s’han preparat cartes personalitzades pels propietaris d’habitatges, instal·lacions i nuclis afectats dels municipis d’Argelaguer, Sales de Llierca, Mieres i Santa Pau, per tal que els seus ajuntaments realitzin les actuacions informatives pertinents.