Select Page

El passat 16 de novembre, el restaurant Can Bundància va acollir el lliurament de premis anuals dels Amics de l’Alta Garrotxa. Aquests tenen per objectiu reconèixer aquelles entitats o particulars que s’han distingit en la difusió dels valors de l’Alta Garrotxa o que han treballat a favor del territori. Entre els premiats, l’Ajuntament de Beuda -i en representació de la institució el seu alcalde, Bernat Sanz- va ser guardonat amb l’onzè memorial Ramon Sala i Canadell.

L’Ajuntament de Beuda va rebre aquest guardó en reconeixement a la tasca de conservació i divulgació dels valors de l’Alta Garrotxa. En declaracions de l’alcalde, Bernat Sanz, “el guardó és un reconeixement a la feina feta per veïns, entitats, treballadors de l’Ajuntament i els diversos consistoris, fent de la comarca de la Garrotxa un lloc privilegiat on viure-hi”.

A més de l’entrega del memorial, també es van escollir els trabucaires 2019: Joan Carreras Ros, Pere Iglesias Genis i Enric Olivas Tubert.