Select Page

El Consell Comarcal de la Garrotxa informa que, tenint en compte els serveis mínims decretats per la Generalitat de Catalunya amb motiu de la vaga general d’aquest divendres 18 d’octubre, el transport escolar i el servei de menjador escolar de la comarca funcionarà de la següent manera:

– Servei de transport i menjador escolar per als alumnes d’infantil i primària: Tots els serveis per a aquests alumnes funcionaran amb normalitat.

– Servei de transport i menjador escolar per als alumnes de secundària i estudis post-obligatoris: Es suspenen tots els serveis.

Per tant, en relació al transport escolar, les diferents línies d’autobusos dels alumnes d’infantil i primària sortiran aquest divendres a l’hora prevista i realitzaran les rutes habituals. En canvi, els serveis per als alumnes de secundària i estudis post-obligatoris queden suspesos durant tota la jornada del 18 d’octubre.

En relació al servei de menjador escolar, el Consell Comarcal recorda que el decret de serveis mínims fixats per la Generalitat estableix que per garantir la seguretat en l’horari de menjador escolar, cada centre d’infantil i primària haurà de disposar, com a mínim, d’un terç del personal habitual. En canvi, el servei de menjador escolar per als alumnes de secundària i estudis post-obligatoris quedarà suspès.