Select Page

Ahir al migdia, a les instal·lacions de Noel Alimentaria, va tenir lloc l’acte de lliurament de la segona edició de les beques de la Fundació Maria Rosa Sans, vinculada a aquesta empresa. Aquestes beques tenen per objectiu donar suport econòmic a estudiants de la Garrotxa amb recursos limitats que inicien estudis universitaris. En aquesta edició ha estat Mariamu Dukuray, que iniciarà el grau d’Infermeria a la Universitat de Barcelona, qui gaudirà d’aquesta beca.

L’acte va comptar amb la presència de Joan i Tomàs Boix, president i vicepresident de la fundació respectivament, Santi Reixach, president del Consell Comarcal de la Garrotxa, i Sergi Vidal, promotor d’una de les beques que duu el nom del seu pare, Joan Vidal; entre altres autoritats i persones vinculades a la fundació. Durant el lliurament Joan Boix va destacar l’esperit compromès i amb la vocació social que caracteritzava la seva mare, Maria Rosa Sans, i del que està impregnat la fundació.

Per altra banda, Santi Reixach, president del Consell Comarcal, va agrair la tasca social de la fundació en benefici del talent garrotxí, i també va encoratjar a les estudiants que gaudeixen de la beca a continuar treballant amb esforç i perseverança per aconseguir el futur professional que desitgen on se’ls reconegui el seu talent.

Finalment, també es van renovar les beques lliurades l’any anterior a les estudiants Xinying Lin, Laura Doblas i Zhongkai Dai. Amb la voluntat d’afavorir i garantir el creixement i desenvolupament dels joves, la fundació renova les beques anualment fins a la finalització dels estudis tenint en compte els resultats acadèmics i la situació econòmica de la unitat familiar.