Select Page

El proper 3 de maig es celebrarà a l’Ideal – Oficina Jove de la Garrotxa (Olot) una jornada informativa en motiu de la Setmana Europea de la Joventut. Al voltant d’aquesta Setmana Europea, durant tot el mes d’abril, el Servei de Joventut del Consell Comarcal de la Garrotxa ha realitzat activitats a l’I-punt per apropar la informació sobre els projectes i programes europeus als joves de la comarca, a més de potenciar la seva participació a través de jocs i preguntes com l’Eurotrivial o la proposta de sorteig participatiu.

El divendres 3 de maig, de 17h a 19h tindrà lloc a l’Ideal – OJG la jornada europea on, entre altres activitats, es projectarà la sèrie de documentals Joves x Europa, i s’estrenarà una nova entrega sota el títol Joves x Europa 4: EURES.

A més, la jornada inclou la xerrada “I aquest estiu què?” on les professionals de Joventut explicaran als assistents les diferents opcions a l’abast dels joves per gaudir d’un estiu d’activitats en l’àmbit europeu. Al llarg de la sessió també s’exposaran temes laborals, temes relacionats amb l’oci i el lleure i diverses opcions de mobilitat internacional

Els joves garrotxins tenen una bona oportunitat per participar d’aquesta jornada, on també es coneixeran els guanyadors del concurs de preguntes realitzat a l’I-punt i a l’Ideal- OJG. Els afortunats guanyadors podran gaudir d’un paquet de productes europeus i d’una entrada gratuïta a la següent sortida de l’Estaciona’t.