Select Page

El proper 5 de febrer finalitza el termini per inscriure’s i participar als Premis 100% Emprenedors que a l’edició d’enguany aniran acompanyats d’un nou format de reconeixement que pretén reunir les millors iniciatives empresarials de cada modalitat.

L’Ajuntament d’Olot convoca la 6a. edició dels Premis 100% Emprenedors de la Garrotxa, que tenen com a objectiu la dinamització i promoció de l’esperit emprenedor i el reconeixement de l’aportació que les noves iniciatives empresarials fan com a eina de dinamització de l’activitat socioeconòmica i de creació de llocs de treball. L’Ajuntament d’Olot i el Consell Comarcal de la Garrotxa, a través de DinàmiG, els Joves Empresaris de la Garrotxa i el Cercle Euram són els organitzadors dels premis, que compten amb el suport del setmanari La Comarca, Olot Televisió, Ràdio Olot, l’Antena de la Garrotxa d’aGOe i amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Girona i la Diputació de Girona.

El lliurament dels Premis 100% Emprenedors en la seva 6a. edició, serà l’acte de cloenda del Garrotxa Emprèn que es celebrarà del 15 al 29 de març, i reunirà dues categories:

Per una banda, el Premi 100% Emprenedor amb un primer guardó atorgat per l’Ajuntament d’Olot i un segon concedit pel Consell Comarcal de la Garrotxa, al projecte d’empresa més viable, innovador i amb major potencial de creixement. El primer premi està dotat amb 3.000 euros i el segon obtindrà 1.500 euros, a més de publicitat subvencionada per part dels mitjans de comunicació que donen suport als premis, assessorament i acompanyament en el seu projecte empresarial i opció de comptar amb el mentoratge per part d’una empresa de la comarca.

En aquesta modalitat poden presentar-se totes aquelles persones que hagin iniciat una activitat empresarial a La Garrotxa entre l’1 de gener de 2016 fins a 31 de desembre de 2018, bé sigui com a persona física o com a persona jurídica, que compleixin els requisits marcats a les bases que es poden consultar a la web dels premis. www.premis100x100emprenedors.cat

Per altra banda, hi haurà també els reconeixements: Jove Empresari/Empresària per a l’empresari/ària garrotxí/na de menys de 45 anys amb una trajectòria empresarial destacada. Els candidats són proposats per l’associació Joves Empresaris de la Garrotxa (JEG), Col·laboració Empresarial que reconeixerà aquelles iniciatives empresarials sorgides de la col·laboració de dues o més empreses que tenen com a resultat un producte o servei conjunt. I finalment la nova categoria que s’estrenarà aquest 2019 que és l’ Empresa Impuls per empreses que durant l’any han dut a terme alguna acció o projecte de millora substancial que contribueixin a la identificació de la comarca com una comarca empresarialment activa. Els candidats són proposats pel Cercle Euram de la Garrotxa.

Fragments.cat, Bas Alimentaria, Rock&Roll, Reset CU, C-Actiu, Vintage, Innova Didàctic, Knobloch Strings, Esfèric i Civiva Estudis Urbans són els projectes premiats en les anteriors edicions dels Premis 100% Emprenedors, Wattia Innova, B-Creck, Jordi Vilarrasa, Jordi Ginabreda i Ingening Creacions Tecnòlògiques han estat els Joves Empresaris Reconeguts i Gin Volcànic i Webatt els mereixedors dels reconeixement Col.laboració Empresarial que és la modalitat de més recent creació.

En el transcurs de les cinc edicions anteriors els Premis 100% Emprenedors han rebut 75 projectes. El termini de presentació de candidatures per l’edició d’enguany finalitza el dimarts 5 de febrer moment a partir del qual es valoraran i seleccionaran els millors projectes. El lliurament dels premis tindrà lloc el divendres 29 de març a les 19h. al Teatre Principal. L’acte serà la cloenda del Garrotxa Emprèn que aquest any canvia de format i de data, passant a tenir una durada de quinze dies i a celebrar-se del 15 al 29 de març.

Els Premis 100% Emprenedors és una eina més d’ajuda a les persones que decideixen crear el seu propi negoci, donant-los assessorament, reconeixement i visibilitat.

Per a més informació, podeu consultar la pàgina web www.premis100x100emprenedors.cat o bé posar-vos en contacte amb DINAMIG al telèfon 972260152 Ext. 3 o mitjançant el correu electrònic premis100x100emprenedors@olot.cat.