Select Page

La Diputació de Girona i el Consell Comarcal de la Garrotxa han signat un conveni de col·laboració per executar les actuacions previstes en la línia 2 del Pla de serveis d’assistència als municipis en matèria de prevenció d’incendis de la Diputació. Aquestes actuacions han estat finançades per la Diputació i executades pels serveis tècnics del Consorci de Medi Ambient i Salut Pública de la Garrotxa, SIGMA. Es basen en l’obtenció de les dades cadastrals dels habitatges, instal·lacions i nuclis ubicats en terreny forestal identificats al Plànol de delimitació dels municipis afectats per la llei 5/2003, posteriorment modificada per la Llei 2/2014, i per tant obligats a la realització d’una franja de seguretat de 25 metres al seu voltant. Amb l’obtenció d’aquestes dades s’han preparat cartes personalitzades pels propietaris d’habitatges, instal·lacions i nuclis afectats dels municipis de Castellfollit de la Roca, Sant Feliu de Pallerols, La Vall d’en Bas, Sant Ferriol i Sant Joan les Fonts per tal que els seus ajuntaments realitzin les actuacions informatives pertinents.