Select Page

El 20 i 21 d’octubre ha estat el cap de setmana triat per realitzar la ja tradicional sortida al parc temàtic Port Aventura que cada any s’organitza per a que els joves que aquest estiu han actuat com a voluntaris de les brigades joves passin una jornada d’oci i diversió. En total, han estat 92 joves dels municipis de Castellfollit de la Roca, Riudaura, Bianya, Sant Jaume de Llierca, Sant Esteve d’en Bas, Sant Feliu de Pallerols, Olot, Les Planes d’Hostoles, Santa Pau, Les Preses i Maià de Montcal. Aquesta activitat és el reconeixement que el Consell Comarcal de la Garrotxa vol fer a la feina realitzada pels joves garrotxins que durant els mesos d’estiu han realitzat tasques de voluntariat a diferents serveis municipals.

Els participants de les Brigades d’Estiu, a més de desenvolupar tasques d’interès social, treballen altres aspectes clau en la seva formació, com són el treball en equip, l’organització de tasques i la gestió del temps. L’objectiu és fomentar la sensibilitat social dels joves i el desenvolupament de noves habilitats.

Aquesta ha estat la 12a. edició de les brigades joves, projecte coordinat pel Servei de Joventut del Consell Comarcal de la Garrotxa, i que tanca el 2018 mantenint el mateix nivell de participants que l’any passat (207 participants). Unes dades considerades com a molt positives pels professionals del Consell Comarcal.