Select Page

L’Arxiu Comarcal de la Garrotxa ha obert un espai web dedicat a Sadurní Brunet Pi (Vallirana, 1886 – Olot, 1958): sadurnibrunet.com. El portal és el resultat del procés d’investigació dut a terme per David Santaeulària i Serra sobre el Fons Sadurní Brunet Pi que custodia aquest arxiu. A partir de les 3.802 imatges, els 1.220 dibuixos i altres materials complementaris cedits pel seu fill Jordi Brunet Forasté, es proposa una aproximació raonada a la trajectòria del polivalent artesà que va desplegar el seu talent creatiu durant l’etapa d’efervescència constructiva modernista. L’àmbit virtual amplia els continguts de l’exposició Sadurní Brunet: interiorista, dissenyador, fotògraf i ‘constructor de cielos’, amb el recull de tota la producció integral de l’autor, que es pot visitar fins al 19 d’agost al Museu de la Garrotxa.

Aquest portal ofereix una dinàmica oberta, ja que permet anar-hi introduint nous continguts i ajustar dades que, fins ara, no s’han pogut concretar. En aquest sentit, en la secció Calaix de sastre cada setmana s’hi incorporarà una nova imatge amb la voluntat d’animar l’espectador a completar la informació bàsica de què es disposa.