Select Page

L’edició de la guia Activa l’Estiu d’aquest any continua distribuint-se de manera digital, una de les novetats que presenta és poder trobar fàcilment, a través de l’índex d’edats, quines activitats hi ha a la guia segons l’any de naixement, facilitant la recerca.

 Ja fa 13 anys que la guia s’edita conjuntament entre l’Ajuntament d’Olot i el Consell Comarcal de la Garrotxa. A la guia hi tenen cabuda totes aquelles activitats educatives i de lleure que s’organitzen des de les administracions, però també aquelles que, associacions, entitats, clubs i empreses es volen anunciar.

Pel que fa a les activitats organitzades pels diferents ajuntaments i el Consell Comarcal, segueixen la mateixa línia dels anys anteriors, oferint però un ampli ventall en el que cada grup d’edat pugui trobar una activitat per continuar creixent i aprenent.

Novetats destacades d’aquest any és la inclusió de més ajuntaments on es realitzen els casals mancomunats i les Brigades joves d’estiu i, a Olot el Summer Zumba i els Jocs a la Plaça.

De la guia destaca, especialment, la qualitat dels diferents equips educatius, directors, monitors l’empeny en aportar il·lusió, ganes i força per a que any rere any les activitats d’estiu tinguin el valor educatiu que realment pretenem.

A partir de demà trobareu la Guia l’Activa l’Estiu a la pàgina web de l’IME ime.olot.cat i a la de l’Ajuntament d’Olot www.olot.cat i el Consell Comarcal de la Garrotxa www.garrotxa.cat.

Guia activa estiu 2018