Select Page

L’Orquestra Simfònica del Vallès, dirigida per James Ross i amb la participació de la soprano Anabel Pérez Real, oferirà aquest vespre, a les 20h, al Teatre Principal d’Olot, el seu espectacle Festival de valsos i danses, basat en un repertori clàssic dels concerts de Nadal. En un teatre a punt de penjar el cartell d’entrades exhaurides, els assistents podran gaudir de, entre d’altres peces, de la “Dansa final”, d’Alberto Ginastera o “Serenata” de Leroy Anderson. La vetllada transportarà als assistents a un tradicional concert d’Any Nou de Viena.

El Teatre Principal d’Olot torna a ser l’auditori del Concert de Nadal que, des de fa 19 anys, organitza el Consell Comarcal de la Garrotxa. Fa sis anys que el Consell Comarcal i l’Ajuntament d’Olot van decidir sumar esforços per fer possible un dels esdeveniments més esperats que s’organitzen per Nadal a la comarca i el concert simfònic més important que es fa al llarg de l’any a la Garrotxa.