Select Page

El Centre de Control Viari de la Generalitat de Catalunya ha informat dels talls nocturns previstos als Túnels de Bracons els dies 20, 21, 22 i 23 de novembre, en horari de 22.30h a 6h. Durant aquestes quatre nits, els Túnels de Bracons romandran tancats al trànsit en ambdós sentits per realitzar tasques de neteja de voral, voreres, arquetes, panells, revisió sistema DAI (sistema de detecció automàtica d’incidències), canvi massiu d’enllumenat no nocturn i correctiu d’instal·lacions. El volum de tasques a realitzar i el fet que algunes d’aquestes requereixin del tall del subministrament elèctric, com és el cas del canvi massiu de làmpades, la revisió del DAI i la instal·lació d’analitzadors de xarxa, fa que, a diferència d’ocasions anteriors, s’hagi de realitzar una restricció al trànsit total durant quatre nits consecutives, per garantir la seguretat de conductors i operaris.

Els itineraris alternatius a l’eix de Bracons són la C-17 fins Ripoll i l’N-260; la C-25 fins a Santa Coloma de Farners i la C-63; la BV-5224 i GI-5273 pel coll de Bracons (no recomanada per als vehicles de gran tonatge); i la C-153 per Rupit.

  • El Túnel de Sant Esteve d’en Bas tancarà la nit del dimecres 22 de novembre

En el cas del Túnel de Sant Esteve d’en Bas, el tall nocturn total només es realitzarà la nit de dimecres 22 de novembre, i en horari reduït, de 22.30h a 5h. Durant aquestes hores es realitzaran tasques de neteja de voral, d’arquetes i panells. L’accés al túnel romandrà tancat i es desviarà el trànsit per la carretera secundària.

Per seguir l’estat continu del trànsit, consulteu el web www.gencat.cat/transit.