Select Page

Aquest matí a les 12h, el Consell Comarcal de la Garrotxa s’ha unit a l’aturada convocada per les associacions AMI i ACM, amb l’objectiu d’expressar públicament el rebuig unànime a la violència que ahir, els cossos i forces de seguretat de l’Estat espanyol van exercir sobre el poble de Catalunya.

Durant un quart d’hora, el personal i treballadors que s’ubiquen a la seu institucional de l’avinguda Onze de setembre i ciutadans que han volgut participar, s’han reunit per llegir el manifest que les entitats municipalistes han preparat i condemnar, així, les accions policials i repressores viscudes ahir a diversos punts electorals de Catalunya, amb l’objectiu d’evitar el normal desenvolupament del referèndum català de l’1 d’octubre.

Considerem intolerable que en una Europa democràtica es pugui permetre una repressió policial tan brutal com la que es viure ahir a Catalunya. Des de la Garrotxa reclamem que aquesta violència no quedi impune. Ha quedat clar que els catalans tenim dret a decidir el nostre futur i que l’Estat espanyol ha intentat reprimir, sense èxit, la voluntat del poble català.